UAB Portus

Apie mus

Mūsų bendrovės kolektyvas – tai draugiška profesionalų komanda, kuri darniai dirba keliuose filialuose visame pasaulyje siekdama užtikrinti kiek įmanoma efektyvesnį ir patikimesnį krovinių gabenimą. Abipusiai naudingi, geranoriški ir ilgalaikiai santykiai – tai viena iš svarbiausių komandos užduočių. Mūsų komanda garantuoja profesionalų ir malonų aptarnavimą:

-visų pirma mes orientuojamės į klientą;

-mes visada mandagūs;

-mes stengiamės taupyti laiką ir atidžiai išklausome visus pageidavimus;

-mes garantuojame optimalų mūsų klientų aptarnavimo greitį.

Jeigu Jūs esate suinteresuoti veikla užsienyje, puikiai suprantate kokybiško tarptautinio krovinių gabenimo svarbą,tai mes pasirengę pasiūlyti jums visą spektrą paslaugų, susijusių su transporto logistika.Transporto ir logistikos kompanija „Portus“ nuo 2005 metų dirba krovinių gabenimo ir logistikos srityje. Per šį laikotarpį mes sukūrėme profesionalią ekspertų ir logistų, turinčių didžiulės patirties transporto logistikos srityje, komandą.

Mūsų bendrovė, 7 metų dirbanti krovinių gabenimo srityje, teikia visas su šia sritimi susijusias paslaugas. Taikant transporto logistikos schemas, bendrovė „Portus“ minimizuoja visas rizikas, susijusias su krovinių gabenimu, ir leidžia per trumpiausią terminą klientui gauti savo užsakymą.

Patogu, greita, naudinga – štai kriterijai, pagal kuriuos nustatoma visų klientų aptarnavimo kokybė!

TRANSPORTO LOGISTIKA
KROVINIŲ GABENIMAS JŪRA
SANDĖLIAVIMAS
MUITINĖ